TS- PLATFORMU BASIN AÇIKLAMASI


Levent SEKBAN

Makale tarihi  :  16 Mart Perşembe 2023


BASIN DUYURUSU –TÜRK SPOR KAMUOYUNUN DİKKATİNE

TRABZON-SPOR PLATFORMU VE TRABZONSPOR KONGRE ÜYELERİ

Deniz Erçin,Recep Bakırtaş,Harun Özdemir,Levent Sekban )


YÖNETİM KURULU ASİL ADAYLIK AÇIKLAMASI VE  BASIN DUYURUSU

Trabzonspor kulübü iyi yönetilmiyor. Geçtiğimiz yıl ,resmi olarak 38 yıllık ,aslında 11 Yıllık özleme son verip şampiyon olan TrabzonSpor futbol takımı Mevcut TrabzonSpor Yönetiminin yanlış uygulamaları sonucu,sahada aldığı bu başarıyı masada ve kasada sürdürülebilir bir başarıya dönüştürememiş,kadro yapısı tamamen bozularak Avrupa liglerinde bozguna uğramıştır.Türkiye liglerindeki durumu ortadadır.

Trabzonspor mali tabloları bozulmuş,TS Kulübü derneği her gelen başkan ve yönetim kurulları tarafından, sürekli borçlandırılıp yönetilemez duruma getirilmiştir. Trabzonspor’un borçları döviz cinsinden de sürekli artmaktadır.Trabzonspor iştirak şirketleri ile yıllarca binbir emekle edindiği HES’leri ne karşılığı ve ne kadar karla veya zararına sattığı belli değildir.

Trabzonspor şampiyon olan takım kadrosu elden çıkarılmış, yerine onlarca futbolcu transferi yapılmış olup bunun nedenleri belli değildir. Alınan futbolcularda sakat olanlar veya hiç oynatılmayanlar, alınıp başka takıma kiraya verilenler hangi aklın ürünüdür.

Trabzonspor geçmiş yıllarda da yönetim yanlışları yapmıştır. Bu yanlışlar karşısında bizler bir avuç Trabzon- Spor platformu kurucuları ile duyarlı delegelerimiz birlikte Muharrem Usta’nın ibrasına muhalefet ettik.Bu çalışmada bize her türlü engel çıkarılmış olmasına rağmen olayı mahkemeye taşıdık ve kazandık. Böylece Muharrem Usta ibrasının hukuksuz yapıldığını mahkemede tescil ettirdik.Bu mücadelemiz sonunda ,Sn Muharrem Usta yaklaşık 100 milyon TL lik alacağını silmek zorunda kalmış,Trabzonspor un kasasına yüz milyon TL gibi yaklaşık 15 Milyon Euroluk dolaylı bir katkımız olmuştur.

Futbol kulüpleri Holding patronlarının tatmin olma yeri değildir. Güçlü insanlarımız kulüplerimizi seviyorlar ise her zaman destek vermelidir. Dünyanın ve ülkemizin en zenginleri kendi şirketlerini yönetmek için Liyakatli CEO lara görev veriyorlar. Kendi şirketlerini yönetmeyenler Futbol kulüplerinden elini çekmelidir.

Bunun dünyada ve Türkiye’de çok güzel örnekleri vardır. Trabzonspor da Özkan Sümer, Beşiktaş spor kulübünde Süleyman Seba en güzel örnekleridir. Ayrıca Trabzonspor a hangi başkan kaç TL bağış yapmıştır açıklasın.Hepsi borç vermiş ve almıştır.

Trabzonspor tüzüğü dernekler yasasına, yasalara ve anayasaya aykırı olarak tasarlanmıştır. Kişilere ayrıcalık tanınan bir tüzüktür. Kongre üyelerinin özgür seçme ve seçilme imkanları kısıtlanmış ve elinden alınmıştır. Ucube bir tüzük olarak tarihin en kötü tüzüklerinden biridir.

Yukarıdaki sebepler ve daha birçok neden ile Trabzon -Spor platformu yöneticileri olarak Tüzüğün açıklarından zoraki faydalanıp Trabzonspor yönetim kuruluna arkadaşlarımızla birlikte Bağımsız olarak Yönetim kurulu Asil Üye adayıyız.

(Deniz Erçin, Recep Bakırtaş,Harun Özdemir,Levent Sekban )

Bir liste yapmayacağız. Bir adayın listesine girmeyeceğiz.Sadece zorunlu olduğu için tüzük gereği beyaz liste ile seçime gireceğiz.Tek Başkan Adayı Ertuğrul Doğan’ın Başkanlığı şimdiden hayırlı olsun

Seçimlerde oyların iptal olmaması için mevcut başkan aday veya adaylarından birinin isminin yazılacak olması bizim o adayı desteklediğimiz anlamı taşımaz.

Genel Kurul üyelerimizin iradelerini sandığa yansıtarak, tüm oylarını Beyaz listede kullanarak vermelerini talep ediyor,bizleri TrabzonSpor Yönetim kurulu üyeliğine taşıyacaklarına inanıyoruz.

Trabzonspor kongresinde  25 mart 2023 cumartesi günü saat 09.00 da hazır olup mali tablo görüşmelerine katılan ve vereceğimiz önergeye Kabul oyu veren ayrıca 26 mart Pazar günü  Yönetim kurulu seçimlerine gelip Beyaz listeye yukarıda belirttiğimiz şekilde geçerli oy veren, Genel Kurul üyeleri SON SÖZÜ SÖYLEYECEKTİR.

BÖYLECE Trabzonspor Genel kurul üyesi Trabzonspor’un gerçek sahibi olduğunu gösterecektir


KONGREYE GELİNDİĞİNDE SON DURUM ŞUDUR.

Aralık 2022 kongresi Sonunda çıkan  TRABZONSPOR HESAP TABLOSU

TrabzonSpor Ekim 2022 sonu itibarı ile Hesap sonucu,

Sn Ağaoğlu  ve Yönetimi 5 senedeki Kulüp Borcunun gelişimi

Başlangıç : Mart 2018 -Borç - 900 Milyon TL (180 Milyon Euro )- ibra edilmedi sonra uzlaşıldı –Levent Sekban, Deniz Erçin ve Harun Özdemir’in açtığı ve kazandığı  dava sayesinde Trabzonspor’un Muharrem Usta olduğu iddia edilen,100 Milyon TL (15 milyon Euro karşığında Borcu silindi.

Kasım 2022-Borç - 2.382 Milyar TL (132 Milyon Euro )-İbra edildi..

Mart 2023 Başı – Tahmini TS NET KONSOLİDE Borcu  2,835 MİLYON   Milyar TL-(150 milyon Euro )-  3 ayda  450 Milyon TL olarak Borç artışı olmuştur.Bu rakamların doğru hesaplandığını düşünmüyoruz.

25 Mart kongresinde  tahmini bu rakamlar üzerinden hesaplar okunacak ve ibraya  gidilecekBu Yönetim ,3 Aydaki Borç artışının niye bu kadar olduğunun hesabını verebilecek mi?Ayrıca  Bu mali tablolar sağlıklı mı?

Trabzonspor Genel Kurul ÜYESİ OLARAK 25-26 mart Genel Kurulunda  Nasıl Hareket edeceksiniz?

1)TRABZON-SPOR PLATFORMU Üyesi olan TRABZON SPOR GENEL KURULU ÜYELERİ  OLARAK 25 mart cumartesi günü Kongre görüşmelerinde  TrabzonSpor Yönetiminin 3 aylık hesaplarının kabulü ve ibra oylamasının, Aralık 2023 kongresine geri bırakılması konusunda,Hesapların tam oluşmadığı gerekçesi ile önerge vereceğiz ve TS GENEL KURUL ÜYELERİNDEN bu konuda  DESTEK BEKLEYECEĞİZ.

2)26 mart 2023 Pazar günü yapılacak seçimlerde BEYAZ LİSTEDE OY KULLANMALARINI,kalemle Başkan Ertuğrul Doğan’ın adını yazıp,Yönetim kurulu Asil üye adayları kısmına, bireysel Yönetim Kurulu Asil Üye Adayı olan, 

Deniz Erçin,Recep Bakırtaş,Harun Özdemir ve Levent Sekban adlı arkadaşlarımızın isimlerini , diğer listeden aday olan en az 3  en fazla 4 Aday Asil Üye arkadaşla beraber yazmalarını ve BEYAZ LİSTEDE GEÇERLİ OY VERMELERİNİ İSTEYECEĞİZ.

Trabzonspor kongresinde  25 mart 2023 cumartesi günü saat 09.00 da hazır olup mali tablo görüşmelerine katılan ve vereceğimiz önergeye Kabul oyu veren ayrıca 26 mart Pazar günü  Yönetim kurulu seçimlerine gelip Beyaz listeye yukarıda belirttiğimiz şekilde geçerli oy veren, Genel Kurul üyeleri SON SÖZÜ SÖYLEYECEKTİR.

BÖYLECE Trabzonspor Genel Kurul Üyesi,Trabzonspor’un gerçek sahibi olduğunu gösterecektir.


Beyaz Listede Nasıl Geçerli Oy Vereceksiniz?

Eğer siz TrabzonSpor Camiası ve TS Genel Kurul üyeleri de  bize inandıysanız Tek aday Başkan adayı ve Yönetim Listesine karşı Beyaz Listede yine mevcut aday olan başkan ismi ve  Deniz Erçin,Harun Özdemir,RECEP BAKIRTAŞ ve Levent Sekban adlı adaylarımıza ilaveten en az 3 en fazla 4 yönetim kurulu asil üye adayını  daha  kalemle yazarak oyunuzu kullanınız.

Beyaz Listede oyun geçerli olması için,Başkan adayı ismi  yazılması zorunludur.Tek başkan adayı var.Aday ismi yazdıktan sonra Yönetim kurulu Asil üyeler kısmına başta aşağıdaki 4  arkadaşımızın ismini yazacak şekilde buna ilaveten Mevcut adaylardan 3 veya 4 kişi daha beğendiğiniz Yönetim kurulu adaylarından yazınız.Yazmadığınız diğer  Asil üye adayları otomatikman devre dışı kalacaktır. O yüzden  Başkanın haricinde  ,Yönetim kurulu Asil Adayları bölümüne arkadaşlarımızın isimleri dahil  En az 7 en fazla 8 Üye adayı yazınız.Beyaz listeye Yazmadığınız Diğer Listedeki adaylar  böylece devre dışı kalacaktır.


TrabzonSpor  18-26 Mart 2023  Olağanüstü Seçimli kongresinde

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYE ADAYI olan bu   ARKADAŞIMIZI ve bağımsız liyakatli Yönetim kurulu Asil üye adaylarını destekleyiniz.

SAHADA, KASADA, MASADA GÜÇLÜ TRABZONSPOR İÇİN VARIZ.


SAYGILARIMIZLA


TRABZON -SPOR PLATFORMU KONGRE ÜYELERİ
Recep BAKIRTAŞ. TS ÜYE NO: 7863 GSM: 0532 252 43 75 -TSP KURUCU BAŞKAN
DENİZ ERÇİN -TS ÜYE NO: 6905 GSM: 0553 277 66 22-TSP KURUCU ÜYE
HARUN ÖZDEMİR. TS ÜYE NO: 9600 GSM: 0536 777 66 22 -TSP KURUCU ÜYE
LEVENT SEKBAN -TS ÜYE NO: 11498 - GSM: 0542 513 38 81 – 0505 512 10 10-TSP KURUCU ÜYE
İSMAİL HAKKI DOĞAN : TS ÜYE NO: 10204 - GSM: 0532 228 02 24 -TSP KURUCU ÜYE

TS Yönetim Kurulu Asil Üye Adayı olmaya karar veren TS GENEL KURUL üyelerimiz
(Deniz Erçin, Recep Bakırtaş, Harun Özdemir, Levent Sekban, Muhammet Başkan, Aydın İskender )
Sahada Kasada Masada Güçlü TrabzonSpor için çalışıyoruz.

Levent Sekban

TSP:Trabzon-Spor Platformu Kurucu üye- TSP Genel Sekreter


www.trabzonsporplatformu.com ;www.trabzonsporplatformu.org ;www.tsplatformu.com